Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Érdekes, jelen esetben amúgy különösebben jelentőség nélküli, de hosszabb távon azért érdekes kérdést felvető dologba futottam bele, gondoltam, megosztom.

    Tegnap lemerült az órám futás közben, 13,45 km-nél vége volt. Otthon persze töltő, semmi gond, simán el lehet menteni mindent, szinkronizál is mindenfelé. Párom ott futott végig mellettem, tehát tudom, hogy 15,35 km volt a teljes táv, az idő is egyértelmű az ő adataiból, úgyhogy nem szerkesztettem a meglévő activity-t garmin connectben, mert az csúnyán bekavarja a méréseket tapasztalatom szerint, hanem létrehoztam egy új activityt onnét, ahol az előző véget ért, ahol megadtam a hiányzó 1,9 km-t, és 12,5 percet. Garmin el is fogadja, semmi gond, szinkronizálni viszont sehova nem tudom. Ha a .tcx fájlt próbálom feltölteni stravába, azt sem fogadja el. Ha stravában létrehozok egy manuális activityt, akkor hiába adok meg távolságot benne, azt automatikusan átállítja 0-ra. Próbáltam úgy is, hogy treadmill runningot adok meg neki, de akkor is ezt teszi.

    A tapiriiket is próbáltam, ő sem hajlandó felszinkronizálni ezt az activityt.

    Nyilván nem az 'elveszett' 1,9 km-em fáj, hanem az a kérdés, hogy mi van, ha óra nélkül futok, és később próbálom azt a futást hozzáadni stravához?

    Amúgy az az érdekes az egészben, hogy a 'karrierem' elején rengeteg futópados futásom volt, és akkoriban nem volt még órám, csak edzés végén szoktam lefényképezni a futópad paneljét a követhetőség miatt, szóval azokat mind később, manuálisan adtam hozzá a garmin connecthez, de amikor a tapiriikes szinkronizációt csináltam, szépen átkerültek stravába is. :F

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák