Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz t1 #29790 üzenetére

    Én nem tudom az óra hogyan működik, nekem úgy tűnik a lassú, hidegben futkosástól emelkedik a vo2max, ha csinálok egy erősebb edzést akkor csökken. Valamint a laktátküszöb amit nekem megállapított lassúbb tempó mint a jelenlegi maratoni tempóm. Szóval úgy vagyok vele, hogy szkeptikus vagyok, de azért meg szoktam nézegetni... :)
    Nagyon jó lenne elmennem egy ilyenre nekem is csak félek, hogy leesem a futópadról. Egyszer voltam ilyen ördögi berendezésen cipődiagnosztikán pár percig és nagyon nem éreztem komfortosan magam, nehezemre esik olyan pontosan tartani a tempót. Ha kihajtanak tuti leesnék. Már gondolkoztam rajta, hogy pihenőnapokon (heti 2x) el kellene menjek futópadon kocogni pár km-t, néhány alkalom után talán hozzászoknék... csak nehéz rávennem magam mert még életemben nem voltam edzőteremben...
    Első alkalom, hogy gyakorlati hasznát látom annak a runaddictnak, jó reklámot tolsz nekik :) azt hiszem az adatok szinkronizálása volt a bajom, hogy át kell tölteni google izébe onnan meg runaddict szóval kicsit macerásnak tűnt de lehet, hogy meg kellene nézzem hátha valamire egyszer jó lesz.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák