Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    Na, csak elkészült a videó is, meg a feltöltés is összejött, fogyasszátok egészséggel: [link]. Lassan lehet majd csinálni egy videó szekciót is a topikhoz.

    Kapcsolódó garmin connect link: [link].

    Összefoglalásként annyi, hogy így egy nap elteltével is elégedett vagyok. Teljesítésre 4:39 volt a cél, valamint 6:36-os átlag pace. A hivatalos idő 4:43:54 lett, a garmin összességében 43 km-t mért a teljes hosszra. Nekem 400m hiányzik a riportból, a nagy izgalomban valószínűleg duplán nyomtam az indítógombra, vagy egyáltalán nem, így az első két perc lemaradt. :F Féltávnál még 2:15-öt mutatott csak az óra, volt az elején némi pisilési problémám is, ami a belvárosban nehezen orvosolható, szóval várni kellett egy kicsit a mobil wc-re, utána meg behozni a lemaradást, az biztosan nem jött ki jól a végére. A gondok 25-nél kezdődtek, először csak párom pulzusával, aztán térd, csípő, egyre súlyosabb lett az összes apróság, ráadásul kaptunk ott egy nagyobb emelkedőt is, szóval kezdődtek a belesétálások. 29-30 között sikerült átlendülni egy holtponton, 35-nél kaptunk egy lökést a szurkolói ponton, aztán 38-40 között volt megint egy mélypont, az utolsó kettőn (hármon) meg már
    vitt a lendület, a láb, meg a rutin. A célfotón még mosolyogni is sikerült, röpködött a konfetti, ugráltak a cheerleaderek, üvöltött a műsorvezető, villogtak a fények, elég feelinges a dolog.

    Most még regenerálódunk, nemcsak testileg, de kicsit lelkileg, és fejben is, a héten valószínűleg nem lesz már futás, aztán jövő héten szépen lassan újrakezdjük majd a téli alapozással.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák