Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomasrc

    tag

    Az alábbi három fűnyíró közül vajon melyik lehet a legjobb vétel?

    Husqvarna LC 353AWD
    Honda HRN 536 VKE
    Stiga Combi 753 V

    Elsősorban az anyagminőség és a tartósság érdekelne, nem az ár/érték arány. Mind ugyanarra a Honda GCV-170-es motorra épül.

    A Husqvarna-n ami nem tetszik, hogy videók alapján műanyag takaróelemeket használnak több helyen, pl. a szíj és a hajtás környékén. Ez vajon mennyire lehet tartós így? Illetve találni érdekes dolgokat a márka nevére rákeresve (nem konkrétan ezzel a modellel kapcsolatban). Pl. elhajló alkatrészek tuskóval való ütköztetés után; rázkódástól kieső csavarok; kerekeknél zsírzási probléma. Nem tudom, hogy a 353AWD-re ezek közül vonatkozhat-e valami.

    A Honda tűnik a legegyszerűbb szerkezetnek, de nem golyóscsapágyozott a kereke. Ez nem túl nagy hátrány? Erről a márkáról is lehet egy-két negatív kommentet olvasni, pl. néhány hónap után nem működő bowdenezés, megszűnő alkatrészellátottság (nem kopó elemekre értve), stb. Viszont számomra ez a legszimpatikusabb jelenleg, habár az ára nem tudom, hogy miért ilyen magas.

    Stiga... Na erről alig találok valamit. Videók alapján korrektnek tűnik, de kevés az információ. Az ára és a márkanév miatt került csak bele a listába. Valamiért a Stiga-ról az ugrik be nekem, hogy mintha régebben jókat hallottam volna róla, de aztán lehet, hogy keverem valamivel.

Új hozzászólás Aktív témák