Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bbalint01

    csendes tag

    Sziasztok!

    Én is fűnyíró vásárlás előtt állok. A terület, ahol használnám, a kertünk, kb 400nm, füves, kell azért pár dolgot kerülgetni, de sík. Önjárót nem tartom fontosnak.

    Viking kereskedésben jártam, és ugye ajánlották a MB248-at, amiben Viking EVC 200 motor van, ez valami saját fejlesztés Kínából. Ára 89900.

    Ajánlgatták még a MB 443-at, ami polimer házas, meg egy mozdulattal állítható a vágási magasság, gyorszáras a tolókar rögzítője, illetve a tartályt is könnyen, szétnyitva lehet üríteni. Ehhez lehet mulcsozó készletet is venni 15e-ért. Ebben BS 450e motor van, ára 121900.

    A fórumokon a MB 443-ról sehol nem találok információt, valaki használt ilyet? Megéri a felárat? Ezért az alap motorért elég magas az ár, de nem tudom, hogy a kényelmi funkciók és a polimer ház ér-e ennyit? Valakinek van a 4-es szériával, vagy konkrétan ezzel a géppel tapasztalata?

    Van még a Makita PLM 4120N, ez BS500e motorral, csapágyazott kerékkel, ehhez a gepdepo.hu leírása alapján adnak mulcsozó készletet is. Ennek ára 87990.

    Általában véve nem tudom, hogy kell-e nekem mulcsozó készlet? Életszerű mindig átszerelgetni a kést?

    Minél több fűnyírót nézek, annál jobban elveszek...

    Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval a sárban hemperegni. Egy-két óra után rájössz, hogy ő ezt élvezi...

Új hozzászólás Aktív témák