Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz madgie #15719 üzenetére

    "mintha csak arra találták volna ki, hogy elszipkázza az MFT-seket a rendszerüktől :D"

    Jóvicc :) Ha apsc f2 elég lett volna nekem, akkor vagy meg sem mozdulok fuji irányba (mondjuk az a baj hogy az oly 17/1.8 azért a többi m43 1.8ashoz képest sem azért az igazi) vagy másik lehetőségként akkor nem külön váz hanem valamelyik X100 (és az még mindennapi hurcolós gép is lehetne a méretei/arányai miatt.
    Szóval tessék én vagyok a cáfolat, a 2.0nak nem sikerült volna hanem az 1.4 fogott meg, és külön tetszik amilyen módon megfelelő körülmények között a hátteret elmossa :)

    És biza kell az a fényerő-előny, különben nem mozdulok (sőt, ami még így is nagyon hiányzik az a stabi. A 23/1.4nél még pont nem (megintcsak: napfénystúdióban, de azért már nem verőfényben, ezzel még pont maradhattam alap-iso-n. De már az 56oshoz mondjuk 3x akkora záridő kellene, a 90hez meg ami ráadásul f2... Mondjuk talán iso800ig azért még elmennék, ezt direkt ki is fogom próbálni milyen az alap-iso-hoz képest (itt retusálandó képekről van szó, családi/haveri képeknél m43on sem zavart az 1600 vagy akár 3200 sem, nyilván itt még annyira sem)
    Viszont az 50-140/2.8 az stabilizált. Meg amúgy is nagyon tetszik. Kár hogy a 40-150-em mellé teljesen irracionális pazarlás lenne mert abba tök szívesen belevágnék :)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák