Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    válasz inf3rno #3360 üzenetére

    Ja, nem magában, teszel hozzá valami pépeset, pl párot sütőtök. Vagy vannak a kiváló üveges Bébiételek:) mondjuk az izük szar:D De ajánlom figyelmedbe a kuktát. Mondjuk nem Nagyanyáink alu szörnyeit, az semmire se jó. Szelet hus mindkét felét kis olajon serpenyöben lepiritasz, sozod füszerezed. Átrakod a kuktába, öntesz alá kétésfél deci vizet, egy észe lehet vörösbor is, beledobsz egy leveskockát
    , felforralod, lezárod, hus fokozaton párolod 20 percig. Elzárod a tüzet, félre rakod. Amint nyitható ovatosan kiszeded, krumpli pürével isteni. Azt a hust turmixolni sem kell.
    Én mostanában már csak kuktában fözök 1 óra alatt bablevest, 0 elö áztatott száraz babból, csak leöblitem a zacskóból kiöntött babot, meg füstölt oldalasból. Hús fokozaton a bab és az oldalas 40 perc, kinyitom, bele a zöldség és a tarhonya, lezárom 10 perc vissza a tüzre. Aztán nyitom berántom és kész is.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák