Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • otto14

    senior tag

    Xperia 1V és MKBHD fotója.

    Sok fotót készítettem ma és a tegnap, a téma nem a legszebb de így is jobban megértjük, hogy hogyan működik az Xperia képfeldolgozása. Sikerült nekem is hasonlóan borzalmas fotókat készíteni, mint MKBHD, de csak bizonyos fénykörülmények között ÉS Bokeh módban.

    Mire mindent jól beállítottam, addig kint picit besötétedett, és akkor már nem sikerült utánozni a jelenséget, de megmutatom az előtte készült teszt képeken. A fotók állványról, távirányítóval készültek, kis beltéri fénnyel is.

    A hiba - Egy pózolni nem szerető cica, Bokeh mód, Basic -- szerintem bőven előfordulhat körülmény, ahol ilyensmi képek születnek -- és hogy a függöny színe is ilyen szép legyen, nagyon fel kell világosítanom a képet. Az ekkora HDR -t már nem tudja kezelni a telefon, vagyis csak nagyon pengeélen táncolva, de így is messze elmarad. Mindent nem lehet na :D

    Manual, iso 200, 1/25 [link]
    Manual, iso 200, 1/30 [link]
    Manual, iso 200, 1/250 [link]
    Basic [link]

    Maci ugyan ott, csak kint eddigre picivel sötétebb lett, így már nem tudtam megismételni a kiégett hátteret. Portré mód. És maci: manual, iso 25, 1/15 egy íróasztali lámpával megvilágítva.

    Ahogy kint egy kicsit sötétebb lett, már sehogy sem tudtam előidézni a kiégett portré fotókat.

    Pózolni nem akaró cica portré [link]
    Maci portré [link] és nem portré [link]

    Itt egy Google Photos Album millió és egy fotóval ugyanerről a témáról, Basic és Manual módban is. Van sok fotó, amik mellett képernyő fotó is van a kamera alkalmazásból.
    Így utólag rájöttem, hogy ha kimentem volna az ablakon akkor sokkal jobb témájú képeket készíthettem volna, de mostmár fogadjátok el :R

    Másik napról néhány fotó:
    Csipkebogyó, csipkebogyó, és Cica , mindzoom lencsével.

    Szerintem egy hét múlva sok fotót kitörtlök majd, hogy ne legyen tele szeméttel a galériám, de igyekszemm a fontosakat meghagyni, hogy releváns maradjon a poszt.

    Csodáljunk meg egy Xiaomi Mi 9T fotót is, hogy milyen jó HDR képességeket kapott egy konfigolt GCamtól. [link]

    [ Szerkesztve ]

    asd

Új hozzászólás Aktív témák