Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Ice&Lime #6836 üzenetére

    Lehet, hogy annyira azért nem rossz a helyzet (illetve nem tudom, hogy a Vector milyen), de mindenképp sántít egy kicsit valahol valami. Ez lett a teszt vége:

    Mivel SSD, és mivel gyakorlatilag tele volt (128-ból most ~2Gb volt szabadon [de általában 30-40, ez most külön mese miért lett tele, illetve amiatt figyeltem fel rá, hogy lassan pakolta át azt a ~35Gb-os filet, amit áthúztam átmenetileg] + ami az EFI boot és MS Reserved GPT particiókon volt mindig inaktív zéro szektor), a SMART szerint pedig dolgozik a wear leveling (szinte napi szinten nő a counter-e) így ez is érdekes rejtély, hogy miért így az LBA címek szerinti sorrendben változott a sebesség. Ez tényleg olyan, mint ha egy HDD, vagy wear leveling nélküli SSD lenne, aminek már "legyilkoltam" úgy az 1/3 területét (ott "elkopott" a NAND), de a többi még "ép" (azok még alig voltak irkálva -> vagy épp fordítva, és az a baj, ha sokat pihen? Ki tudja...?).

    Most hagyom kicsit pihenni, hogy csináljon valamit a vezérlő, ha akar így zero fill után, aztán nekifutok megint teleírni nullákkal, mielőtt visszaállítom a képfilet.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák