Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Archer #13283 üzenetére

    virtuális memória -> a kikapcsolása több gondot okozhat, mint hasznot (utóbbi inkább csak -ironikusan szólva- virtuális, míg a kompatibilitási gondok nagyon is valósak lehetnek)

    rendszer visszaállítás -> én kikapcsolom, de teljesen függetlenül attól, hogy SSD vagy HDD, alapesetben átlagfelhasználóknak inkább javasolnám, hogy hagyják bekapcsolva, jelentéktelen mennyiséget ír ahhoz képest, mint ha ennek hiányában a teljes rendszert újra kell telepíteni a nulláról (az viszonylag sok SSD írás, nem is beszélve arról, hogy emberi idő és munka...)

    prefect, superfetch -> ezek nem nagyon írnak az SSD-re (csak apróságokat, hogy tudják mit kell olvasniuk), inkább olvasnak, a RAM pedig még mindig gyorsabb, mint az SSD

    töredezettség mentesítés -> Win7-nél már nem emlékszem, de Win8-nál egyenesen hasznos lehet alapállapoton hagyni, mert az SSD-ket nem töredezettségmentesíti, hanem (re-)TRIM-eli.

    --

    A konkrétabb kérdésedre adható konkrétabb válasz is el van rejtve a fenti listában: elég sok írással jár a nulláról felhúzni egy rendszert. Sok telepítő először kibontja magát egy nagy file-ból egy átmeneti mappába, onnan pedig ismét kicsomagolja, vagy átmásolja (netán ebben a sorrendben mindkettő) a végleges file-okat egy új mappába.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák