Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _adaml21_

    őstag

    válasz TBMC #10425 üzenetére

    Sok kitartás, és idő kell hozzá, hogy eredményt érj vele el! Fontos, hogy old fel az achievementeket, legyen egy 100-as transfer listád, amit folyamatosan "utántöltesz". Tehát, megveszed lehető legalacsonyabb áron a fogyóeszközöket, és folyamatosan árulod őket, ha valami elkelt, azonnal pótlod, és törekedsz, hogy mindig tele legyen a 100-as listád. Ez persze az elején 40-50k befektetéssel is járhat, nem nehéz kiszámolni, de ha folyamatosan csinálod, a profit is folyamatos.
    Kell kb. 500k coin, mire elkezdhetsz IF lapokkal kereskedni, annak pedig az az alapja, hogy megérzed, mi az aktuális felhozatalból, ami plusz értékkel bír, pl. pozíciómódosított, vagy nagyon népszerű valami különleges liga-nemzetiség párosítás miatt. Amikor épp futnak, felvásárolsz belőlük párat, majd pár hét múlva szépen felkúszik az áruk, akkor pedig eladod őket. Ez pedig nyilván hosszútávú befektetéssel jár.
    Most érdemes lehet talán olyanokból IF lapot venni, akik valószínűleg kapnak winter upgrade-et, pl. Dybala, Aubameyang, mivel az upgrade után feltehetőleg drágábbért fognak menni, de ez sem biztos, mert lehet, hogy túl sokan alapoznak erre, és épp emiatt alacsonyabb lesz az ára, mikor kikerül több tucat az upgrade-et követően.
    Nyilván ez a "megérzed", meg "feltehetőleg", stb. meglehetősen sok bizonytalanságot hord magában, szóval ez a fajta kereskedés lutri tud lenni. A consumables kereskedés tuti, de lassú, és "macerás".

    U.i.:Vicces a neved, mindig arra asszociálok, hogy TiBiMaCi :D

Új hozzászólás Aktív témák