Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pacos

    tag

    válasz BMS #9889 üzenetére

    Ha tudnám most meg is mutatnám -ha tudnám- mert ilyet még nem láttatok!!!... és sajnos így már én se mert az EA nem mentette el a kapusom(De Gea) elképesztő öngólját! Egész egyszerűen a saját aljas geciségét nem tette be a highligthsba, nehogy legyen bizonyíték! Beszarás! Pedig direkt gyorsan kiléptem(alt-tab), bekapcsoltam a rögzítőt hogy a szünetben vagy a végén vagy replayben felveszem. Nem is játszotta vissza a szünetben és a végén sem!
    Persze a "handi szkeptikusokat" nem győzné meg csak egy olyan videó ahol látni lehet hogy pl. itt mit nyomtam. SEMMIT!!!! Addig helyzete sem volt az ellenfélnek. Sajnos ez rohadtul elvette a kedvem, és ezzel nyert is (végén lőtt még egyet kontrából)! Nekem is volt egy fura helyzet, de bezzeg az kimaradt...véletlen lehetett :)

    Na szóval volt egy helyzete, amitől előbb érthetetlen módon egy tömeg jelenet lett(már ez is fura volt)...de ezt még megúsztam. Majd a labda De Gea felé csorgott, elengedtem a gombokat, mondom felveszi, kirúgás de nem! Először egyet lódult a labdával jobbra, majd megfordult balra, ott is meglódult a kapu felé, aztán a gólvonalnál bebikázta a kapuba a labdát! Komolyan mondom nem hittem a szememnek! Először azt gondoltam, biztos már les aztán ez csak vmi post scene és poénból belőtte a kapuba magától,de lónemiszervet!
    Ismétlem az EA Sports nem tette bele a Highlightsba!!! Ez a diktatúra! :C

    [ Szerkesztve ]

    Amikor szétszedtem még működött!

Új hozzászólás Aktív témák