Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pacos

    tag

    Ha pozitív próbálok lenni akkor azt mondom a helyzetkihasználásom a legnagyobb gondom. De nincs rá magyarázat. Az ellenfelem kb. a jön, lő, gól technikával dolgozik. Én megyek, játszom!, kidolgozom a helyzetet, ziccer...mellé, kapusba, anyjába, f@szomba. Helyzetkihasználásom többnyire 25% körüli, az ellenfeleimé 75-80%. És akkor ezek még a jobb meccseim, mert ilyenkor még reménykedik az ember hogy jól játszottam csak a helyzetek kimaradtak! Ugyanakkor -ez a valóságban is így van-, hogy idővel már egyre jobban elbizonytalanodik az ember és már a 108%-os helyzetben sem biztos, miközben az ellenfél gyak. helyzet nélkül betalál.
    Aztán mikor bekapcsol az "EA sucking-system" akkor már elveszi a kedvem végképp, bár akkor is eleinte azért legalább kiegyenlített meccseket játszom, csak már kevés a helyzetem, de akkor is az ellenfél 5 lövésből 4 gól én 4-ből max.1.
    ...
    Aztán mikor teljesen lealáz az EA akkor én is átváltok rohadt genyó állatra. Megdolgoztatom az ellenfeleimet(90% hülye szlávokat) Múltkor 2 meccset sikerült lejátszanom 1 óra alatt... :P Egyiken 52-53 öngólt lőttem és középkezdésnél megvárattam real-timeban a sípszót... :DD

    [ Szerkesztve ]

    Amikor szétszedtem még működött!

Új hozzászólás Aktív témák