Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tengri

    senior tag

    válasz Morris #2570 üzenetére

    Ha vissza olvastad is átfutottál rajta. A legtöbb LCD TV megfogása odafigyelést igényel, de korántsem olyat mint az OLED-nél.
    A kijelző szélén történő megfogásnál egy LCD-t "könnyű" mozgatni, de egy OLED megsérülhet. A kijelző deformálódhat már egy kisebb méretű álításnál is. Ezt próbálja kiküszöbölni a motoros konzol. De például egy Maclean MC-804-nél is ha a kijelzőnél fogod meg beállításnál a TV-t ugyanúgy deformálódhat az. Viszont a szerelőlemezét olyan anyaggal látták el pluszban ami a TV hátuljának is jobb. Mellette a konzol kialakítása is szándékosan olyan, hogy egyszerűbb felszerelni egy kezdőnek is, hiszen a TV képernyőjének középpontja könnyebb ideális magaságba beállítani a szerelőlemez elhelyezésének köszönhetően.
    Az hogy marketing is szerepet játszik egy termék könnyebb értékesítésében? Persze, ha nem lenne marketing senki sem venne horror árért LCD QLED-et.
    Azt meg, hogy kinek mi a megfelelő konzol, döntse el maga. Egy Bp-i kerékpárszaküzletben azt mondták, hogy mindegyik kerékpár ugyan arra jó, de nem mindegy milyen minőségben.
    Nem volt olcsó a kerékpárom, de ültem árának sokszorosába kerülő kerékpáron is és azt mondom, hogy ég és föld volt a kettő.
    Az autóknál, motoroknál és a konzoloknál is így van. Valakinek az igényeinek nem biztos, hogy minden szempontból megfelelő egy A+, valakinek meg még sok is...

    "Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."

Új hozzászólás Aktív témák