- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bajtokarpi #13593 üzenetére
Ettől ingyenes, a reklámokból tartják fenn magukat.. (gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, a belépési imélcímet hol tudom kicserélni, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SOAD19 #14254 üzenetére
Az új rendszer szerint ha idegennek írsz, először a facebook jelzi neki hogy írt 1 idegen, el kívánja e olvasni, ez tőle függ. Elvileg ez jobb mint a régi rendszer ami elvileg automatikusan 1 eldugott mappába tette az üzenetet az idegentől , amiről sokan nem is tudtak, hogy egyáltalán van olyan mappa...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok kicsit amatőr kérdés, de a saját megnyugtatásomra inkább megkérdezném, ha 1 emberkének be akartam másolni 1 másik ember profil oldalának a címét, de ehelyett az adott emberrel folytatott privát csetem linkjét másoltam be, azzal a másik ember nem tud mit kezdeni ugye?
Remélem érthetően írtam le
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
adatvédelmi beállítások : Ki láthatja a dolgaimat? menü és ott válassz. Én már nagyon rég csak az ismerősökre korlátoztam, azt hiszem visszamenőleg beállítja de ebben nem vagyok biztos, tehát elrejti minden régebbi bejegyzésedet is elvileg, de ha jól rémlik ki írja, hogy mit fog tenni..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fr0z3n #15161 üzenetére
Nekem eleve úgy van, nem kapcsoltad ki a csetet? Szerintem csak simán be kell kapcsolnod a csetedet, oldalt nyomj a cset fülre és fogaskerék, stb... (nekem itt olyan opciók vannak, hogy kikapcsolhatom, nem tudom de a helyedbe itt megnézném, hogy nem e neked ki van a cset kapcsolva)
-
törölt tag
válasz Shingen #15167 üzenetére
Nem biztos, hogy minden üzire figyelmeztet, anno ezt a neten is olvastam és valóban én is tapasztaltam, véletlenül vettem észre az üzenetek... nevű fülnél vagy minél, hogy ír egy 1-est és valóban volt 1 üzenetem 1 idegentől, de maga a rendszer nem szólt nem figyelmeztetett, ha nem veszem észre, akkor gondolom időtlen időkig áll ott...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, ha véletlen elfelejtek kilépni a facéból a gépen, és telón netet kapcsolok akkor ugye nem kezd el nyaggatni a facebook, hogy érzik külön a messenger netre kapcsolódását is? Tehát szólhatnak e érte, ha véletlen nem lépek ki a gépi facebookból, de a telón is netre lép a messenger a szólást persze úgy értem, hogy biztonsági figyelmeztetést küld, hogy mibndkettő aktív . (otthonról az is, tehát az ip cím meg minden azonos) (a face alkalmazás a telón nekem tiltva van csak a messenger kapcsolódik)
köszi, ha buta kérdés sorry de nem értek, hozzá,
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Akkor nem tudom , bocsi, többet nem tudok segíteni, anno ezt 1 másik fórumon olvastam, innen tudom, hogy van ilyen, azért hittem, hogy nálad is,esetleg írj a facénak ha tudsz angolul, jobb ötletem nincs.
[link] nod32 online scanner, ennél jobb ötletem nincs, elvileg ugyanúgy észleli a vírust mint a gépi stb.... anno én ezt használtam kontrollnak az avast mellé, hogy néha más is lássa a gépem, azt hiszem le is szedi amit talál de írtó régen használtam már nem emlékszem. (mivel most a gépemen maga a nod32 van)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak egy mezei felhasználó vagyok és nem szakember de ez akkor is nem tetszik nekem..... az a másik eset amiről írtam, hogy tudok az sem ilyen volt, most direkt megnéztem, ott direkt ki írta a facebook az illetőnek, hogy vírust észleltek a profilján (vagy ilyesmi) leírták mi az a kártevő veszélyes lehet a személyes adatokra stb és használjon víruskeresőt. (amit megtett, az elkapta az elkapni valót és minden jólett) ui: nem a kártevő típusát írta le a facebook csak azt, hogy ezek a vírusok veszélyesek stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zsof Nokia #15327 üzenetére
Nekem kb 1 hete ott van .
-
törölt tag
válasz Remekelek28 #15346 üzenetére
Ezt én is észrevettem, tudtam, hogy ismerősöm se telón se gépen se sehol biztosan nem aktív és mégis ki írta a rendszer hogy látta..... aztán mikor kérdőre vontam ugye, hogy miért nem válaszoltál mert feketén fehéren ott van, hogy láttad, akkor nem győzött szegény védekezni, hogy de higyjem el, hogy nem látta.... (nyílván hiába gondoltam, hogy nem aktív mégis ugye a rendszer írta, hogy látta, ebből lett 1 kis kellemetlenség)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Majd itt a szakik megmondják mit tegyél, de mindenesetre fura, főleg, hogy elküldték a tesódnak a jelszót..... amivel be tudtál menni. Szerintem jelenthetted volna ezt a facénak, bár nem tudom ilyen esetben csinálnak e valamit. .
(persze, ha megvan a megfelelő angol tudásod, a facebook-al való kommunikáláshoz, )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Facebook Games Arcade valami ilyesmit "hirdet " a facebook de 1re erőszakosabban, ez kötelező lesz, vagy csak opció? mi ez? (nem tudok angolul)
-
törölt tag
Sziasztok, ha valakinél azt írja, hogy látta az üzit, akkor valóban látta is? Múltkor írtátok itt, hogy az időpont nem biztos, hogy valós, (főleg ha két mp, múlva már látta-ra írja) ezt értem is nem az idő a lényeg, nem ismerősnek írtam, ezért kérdezem, hogy ha a rendszer azt jelzi akkor valóban látta e. (azért kérdem ugye mert vagy értesítést küld a rendszer, hogy nem ismerőstől jött üzi és kívánja e látni, vagy csak 1szerűen beteszi 1 eldugott mappába...) köszi .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Üdv, azt szeretném, kérdezni ha össze van kötve a twitterem a facémmal, az jelent bármiféle biztonsági kockázatot? 2013ban regisztráltam oda nem biztos, hogy azóta így van, de 2 éve biztosan, engem nem zavar nagyon ritkán twitterezek és ha kiosztja a facémra nem baj. (hisz ezért kötöttem anno össze) Tehát azt kérdezném e, hogy maradhat e így, nem jelent e bármiféle kockázatot,. bocsi ha buta kérdés de nem értek hozzá . (és igen évek óta így van de minimálisan keveset használom a twittert, ezért most jutott eszembe ezt megkérdezni )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
#15414) valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest