Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz reelc #71446 üzenetére

    Én értem, de amíg a kiadók azt látják, hogy az emberek megveszik a játékaikat akkor is, ha nemhogy hibás, de még be sincs fejezve, akkor minek törjék magukat?:) Szerintem a piac diktál, a cégek csak alkalmazkodnak, ha nem tudnák lenyomni a hibás/befejezetlen játékokat az emberek torkán, akkor nyilván összekapnánk magukat. De perpillaat az a helyzet, hogy tele a net xy AAA játék szidalmával, az eladási statisztikái meg az egekben, mert az emberek előrendelik/megveszik :)

    Szóval az Early Accesst csak példaként hoztam fel, hogy az is virágzik (s ilyen pl. nincs konzolokon..), mert az emberek veszik a befejezetlen játékokat. Ha nem vennék, akkor kétszer is átgondolnák, hogy egy játék hírnevét kockáztassák e Early státusszal, s szerintem ugyanez igaz a hibáktól hemzsegő játékokra is. Szidjuk őket, kopik a fényük..de a kasszáknál tejelnek..Aztán amikor már végleg eljátszották xy fejlesztő/cím hitelét, jön egy új brand/csapat..

    De ez csak az embereken múlik, amíg bekajálják a hypot, addig ez lesz, ez a kényelmes a kiadóknak, s ez hozza a biztos profitot..:)

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák