Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    Goat Simulator, - látom hogy itt is csak én vettem meg :P, bár megjegyezném hogy barátok közül aki megvette annál látom simán belerak 2-4 órát kezdetnek:

    Először is nem szimulátor, hanem egy sima playground játék - mókás - fizikával.

    Van egy alap Quest lista, bár azt inkább amolyan tutorial-nak lehet felfogni, ezekből kettőt leszámítva mindenki könnyen fog teljesíteni az első 1-2 órában, maradék kettő brutál pontok elérésére ösztönöz.

    Nincs mentés, minden újraindítás után 0 ponttal és érintetlen világgal kezdesz, egyedül a már elért teljesítmények maradnak meg. Van külön respawn menüpont ha esetleg beragadsz...

    Rengeteg felfedezni való, rejett dolog van benne, az acsikat általában ezért fogja adni és ez adja meg a játék lényegét: mindenre neked kell rájönni, pl megnyalni a sárkányrepülőst nem könnyű feladat... :P

    Vannak mini questek, helyszínek, tárgyak amik módosítják a kecskét és extra tulajdonsággal, eszközökkel ruházzák fel amik lehet, hogy kellenek az adott acsi eléréséhez.

    A hogy fenébe jutok fel oda, mi kellhet hozzá, hát ez meg hol a pékben van gondolatok fognak sokat kisérteni és ha ezekkel megvagy utána jöhet a max pont számok kipörgetése...

    Eléggé gépigényes a sok fizika miatt és eddig sikerült felfedezni egy min-questet amit jobb a végére hagyni - extra tulajdonsága hogy random kecskék potyognak az égből amik nem tűnnek el és 4-500 kecskehullán bóklászni már eléggé pörgeti a gpu ventit :) Aláfestő zenébe vagy beleszeretsz vagy kikapcsolod.

    Orosz barátaidtól olyan 1600 Ft-ért tudod megvetetni, gmg-n attól függően hogy font vagy dolláros vagy 1700-2000 Ft jutsz hozzá a 22%-os kuponnal (nem minidig adja!).

    Kikapcsolódásnak tökéletes, jelenleg egy map van, de készül hozzá még, lehet moddolni, van workshop, kártya mindenféle... playfiren vmennyit vissza is tudsz pörgetni az árából: szóval megéri.

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák