Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz reelc #56033 üzenetére

    A deadpoolt a zászlódra tűzve, mint tipikus példát felhozva ekézted a konzolportokat elavult infók és komoly (valótlan) általánosítások alapján.

    Örülök, hogy van egy 8 éves gamepadod, meg akkor kitartóan próbálkoztál, de azóta a világ már nagyot fordult úgy szoftveres mint hardveres oldalon.

    Van nekünk egy standard xinput szabványunk, van egy gondosan megtervezett, tesztelt és sok okos szakember által drága pénzen simára reszelt kiosztásunk, van nekünk standard gomb- kar- és ravaszszettünk ami egységes konzolon és PC-n. Az Xbox360 éra óta ezzel az ég világon semmi probléma nincs PC-n sem, és akit sikerült meggyőzni arról, hogy megfelelő padot vegyen az nem is panaszkodik, sőt rászokik a padozásra (megfelelő játékok esetén).

    Ettől persze lehet wasd-ezni, sőt én is szoktam ugyanúgy, műfaja válogatja, csak az a gond (és ezt nem személyesen neked szánom) hogy nagyon nagy a sötétség az egész kontrolleres kérdésben a billentyűzethuszárok részéről. Valós és tartós tapasztalat nélkül pedig nem tudsz te sem, más sem nyilatkozni.

    Nekem sem volt soha konzolom, én is vérPC-s vagyok, de látom azt, hogy a jövő sajnos nagy valószínűséggel nem ez lesz, legalább is nekem, ezért is vettem gamepadot, hogy lássam, hogy menne a konzolozás, mennyire jön be ez az irányítás. Figyelsz? Nem volt tapasztalatom, így nem volt véleményem sem, hát tettem érte, hogy megszerezzem ;) és mit ad isten? Látom értelmét. Nagyon is.

    A mortal meg szerintem pont jobb billentyűvel, az újat nem próbáltam, de a régiektől agyf#szt kapok kontrollerrel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák