Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • reelc

    veterán

    válasz Źşë' #111477 üzenetére

    Igazad van, írta hogy van tartaléka. De ha egyszer nem erre akarja költeni? Beállt valamikor egy életvitelre, szerencsére az életkörülményei olyanok, hogy tud is spórolni, akkor miért ne tenné?
    Nála valóban nem az a helyzet, hogy azért nem vesz drágábban játékokat, mert nem teheti meg. Nem látja értelmét megtenni. De mindkét esetben a végeredmény úgyis az, hogy kivárja a számára legjobb árat.

    Nem csak neked volt válasz, egyúttal ki is fejtettem a témában az álláspontomat. Így tudtam megoldani, bocs.

    Teljesen igazad van, még havi 1000-1500Ft félrerakásával is meglehet oldani játékot akár CE-re vagy 0dayre... sok játékot már olyan hamar elkezdenek reklámozni, hogy amikorra kijön elcsodálkozom, mert azt hittem már kint van vagy fél éve. :) Mivel új játékokkal nem játszom, nem igazán követem nyomon a megjelenéseket. Persze, látom a legnagyobb hypeokat, és bukásokat is. De nem érint.

    Most kicsit belegondoltam mi is volt a helyzet 10+ éve... megjelentek az elérhető árú újracsomagolt játékok (a régi kék Ubisoft Exclusive, EA Classic, stb.). 2000-2500-ért lehetett bezsebelni a korábban 5000 alá be se néző játékokat. Micsoda címeket lehetett kifogni: Black&White 2, Freelancer, stb. direkt olyanokat írtam, amik mai napig nincsenek digitálisan. Meg persze a 4e Ft-os Diablo2+LoD, Warcraft 3+TFT, stb.
    Ritkán járok a Médiába, a Tescóban nemrég néztem a játékokat, és siralmas a választék.Kevesebb helyen kevesebb féle játék már évek óta.
    Pár éve már csak a bundlikat sasolom, ha van valami jó vétel, vagy értelmesebb ingyenes játék, írok ismerősöknek, aztán eldöntik érdekli-e őket? Még egy $6-os csomag is olcsóbb, mint egy régi 2500Ft-os újracsomagolt budget áras játék volt. De sajnos a Ft se ér már annyit, mint akkor.

Új hozzászólás Aktív témák