Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz duvi #37746 üzenetére

    Nem tudom, jól láttam, hogy egy szolid túlerővel állt szemben az a szegény eltévedt tharg turista? És ami külön figyelemreméltó, ha megfigyeled az aktuális egészségi állapotát mutató kijelzőn a számokat, még így is néha nem hogy elakadt a csökkenés, de időnként még szolidan nőtt is. Azzal együtt nagyon tuti ez a videó, és üdvözlöm Voroscsoki kapitányt is :C (csak aztán össze ne fusson Gombóc Artúrral, mert most az először nem a mi imádott dagadt madarunk húzná a rövidebbet, hisz tudjuk, ő mindenféle csokival egy pillanat alatt elbánik :D )

    Mindazonáltal töredelmesen be kell vallanom, csekély tapasztalatom van tharg ügyben. A scout-ok egyszerűen komolytalanok(és ráadásul bunkó egy népség, mert még köpködnek is ;)), a nagyobb fajtákba meg csak még az elején kóstolgattam bele egy kicsit, hátha rákapok a húsukra, de hosszú volt, és uncsi. Nincs meg az a mozgalmasság, és dinamika, ami egy CZ-ben, vagy egy sűrűbb forgalmú HazRES-ben tapasztalható.

    gentlelynx - Hát Gnosis ügyben tényleg alapvetően más került elő a ládából, mint ami az oldalára volt írva. Egy rakás explorer fun fészkelte be magát fegyvertelen Asp-okkal, hogy micsoda pazar felfedezőutakra fognak majd kirajzani, aztán ehelyett lett belőle néhány apróbb szóváltás a bennszülöttekkel... :)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák