Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz Marcsello31 #6231 üzenetére

    Őszintén szólva nem tudok semmit csak azt ami oda le van írva, amire azt a sz@rt :D kitalálták. Én mindig is bevállalós voltam, ha valami megtetszik és kell akkor csinálom, majd valahogy összehozom. :K Azt kell még majd kigondolni hogy állítod fel, hogy viszed be és csatlakoztatod a helyére, kell-e lyukat fúrni a hátlapra? Nem áll össze, de gondolom minden a csomagban lesz a többit meg valahogy meg lehet majd oldani. Én is meg kínlódtam a sajátommal mert akartam, és ennyi. Szóval vágj csak bele. Ahogy írják X4 lesz sebességben, az jobb mint a többi link amiket kaptál. Ezt a fajta csatlakozást én még nem láttam.
    Hajrá! :Y :R
    A TB3 is X4-et tud (bár a fene se tudja, mert az enyémnél is azt írják, de tudtam hogy az nem igaz....Transfer Speed: PCIe3.0 x4 , 32G/bps (Max.)....a gyakorlatban majd kiderül mennyi az annyi.) úgy tudom, ha olyan csatid nincs akkor ez lehet a legjobb.

    Szóval itt az enyém.... [link] ....Transfer speed: PCIe 3.0 x4 full speed, 32G/bps (Max.) :U :U

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák