Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #6212 üzenetére

    Én meg maradok a Win11-nél. Szépen hozzáállítgatok mindent. A benchmarkok viszik a max fogyasztást ha akarom. Játszadoztam és még nem mentem el a végletekig a jelen laptopomon.


    Bizony nagyon nem mindegy mi hogyan van belőve. Automatán, alapon nem olyan jó. Muszáj a görbén is állítgatni. Játékok közben nincs nagyon magas fogyasztás, de ez szerintem a driverek miatt van, ezt akarják elérni ezen nem fog az újrarakás változtatni. Nekem megfelel ha kevesebb kakaó mellett jól fut minden főleg a mai helyzetben.

    Ja a túlcsordult VRAM dolgot benéztem, bizony az is beállítás kérdése, amiről korábban beszéltem neked, szóval rajtam múlik. Sajnos az a 8GB grafikus ram ma már kevés a játékokhoz, magához a vga tudáshoz mérten és akkor még csak FHD-ról beszélek.

    #6211 Pöttön:
    Nálam sincs IGP mivel úgyszintén Clevo. Sajnálom is nagyon. A trükközés miatt találták ezt ki, úgy hogy tekinthetjük ezt célzott veszteségnek. Az IGP-nek csak előnyei voltak.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák