Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Helios

    tag

    válasz Meglivorn #25656 üzenetére

    Én múlt nyáron 6”-os Kindle-ről váltottam PB Inkpad 4-re, pont azért mert az már kicsi volt a nagyobb betűmérethez.
    Kezdetektől fogva KOReader-el használom, teljesen tökéletesen működik. (Egy darabig eltartott, mire megtaláltam a számomra ideális beállítást, mert túl sokat tud.)
    Elég alap módon használom, leginkább kábellel másolok rá könyvet, illetve 1-2 alkalommal a beépített böngészővel a Calibre saját webszerveréről töltöttem le 1-1 könyvet, így felhős módszerekről nincs tapasztalatom.
    A kijelzője jó, tiszta, világítás is homogén. Az éjszakai módban üres képernyő mellett látszik egy helyen néhány árnyalatnyival világosabb pixel (gyártási hiba?), de ha van szöveg is, akkor már teljességgel észrevehetetlen. Nálam minden 6. oldalon van teljes képernyőfrissítés, így időnként az ötödik oldalon már van egy kis észrevehető, de nem zavaró szellemkép (főleg éjszakai módban).
    Akku jól bírja. (Érzésre árnyalatnyival kevesebb ideig, mint a Kindle bírta, de ez is heteket jelent az én szokásaim mellett.)
    Sebessége könyvolvasásra elfogadható, de internetezni ne akarj ezzel se. Érzésre a KOReadernek 10-20 másodperc kell egy átlagos könyv első megnyitásához, utána csak visszalapozásnál akad időnként egy kicsit, de egyébként akadásmentesen működik. (A beépített olvasó gyorsabb.)
    Gombjai nekem kényelmesen kézre esnek egykezes olvasáshoz is (természetesen lehet forgatni a kijelző tájolását). Gyári tokkal vékony, és bírja a hátizsákot (annak laptop tartó zsebét). Egyszer teszteltem vele a beépített olvasóban lévő felolvasás funkciót is, ami tud magyarul, érződik rajta a gépi felolvasás, de egész használható a beépített hangszórón keresztül is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák