Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koncsik

    MODERÁTOR

    válasz Bozek #24872 üzenetére

    Mivel nem privát üzenetet küldtél, remélem nem gond, hogy itt válaszolok.
    Örülök, hogy sikerült a lényeget kiragadnod... Amúgy teljesen igazad van, de sajnos nem vicces. Csak őszinte voltam, sajnálom, ha ezzel kivívtam a rosszalásod. Gondolom, neked csak hivatalosan vásárolt e-bookjaid vannak és nálam nyilván sokkal többet költesz papír és e-bookok vásárlására (sajnos én egyre kevesebbet, de ez elsősorban az idő hiánya miatt van, így is nagyon nagy elmaradásom alakult ki az elmúlt 20 évben a megvásárolt könyvekkel, 200 kötet felett van szerintem, nem vagyok biztos benne, hogy az életem végéig ez megoldódik). Kb. 2-3000 papírkönyvünk van. Az amazonon is legalább 2-300 könyvből áll a könyvtáram, de mint tudjuk azok az amazon tulajdona maradnak.
    Egy valamit garantálhatok, amit olvastam, annak valamilyen formájáért fizettem az esetek 99%-ában. A maradék 1 %-ot sem terjesztem vagy sokszorosítom. Nem járok könyvtárba, de fizetem a tagsági díjakat (tényleg), meg a cseszett késési díjakat a gyerekeim időben vissza nem vitt könyveiért (amiből bőven megvehettem volna a könyveket). Bocs a hosszú magyarázkodásért, nyilván a bűnösök teszik ezt... :B
    Itt ezt be is fejezném, mindekitől bocs a hosszú off miatt. :R
    Közben gondolkoztam azon, hogy vajon egy könyved kölcsönadását minek mínősítenéd, hiszen jogdíjtól fosztod meg az alkotót, nyereségtől a kiadót, stb.
    Nem könnyű ezekre válaszolni, jót lehetne beszélgetni ebben a témában. Lehet kellene egy nagy könyves offtopikot indítani. :)

    Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

Új hozzászólás Aktív témák