Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • levai666

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy kis időre beállok okosodni, mert már pár napja én is elkezdtem aktívan e-book olvasót keresni. Olvasgattam vissza és ahogy néztem itt a kindlet és a nookot ajánlják. Én eddig a Sony PRS T2-őt láttam ami megfelelne bár árban sok és gondoltam írok ide is hátha van olcsóbb (akár nem márkás) ami megfelel az igényeimnek:
    1.szempont: e-ink 6", min 2gb belső mem, legyen kicsi a kerete a kijelző körül(némelyik meg kell hagyni elég fura), és bírja sokáig az aksi(ebook olvasók között is) ezek kötelezőek.
    2.szempont: lehetőleg legyen bővíthető memóriája, 3,5 dugú mp3 lejátszás(bár mellékes),
    3.szempont: (ha 15-20körül beszerezhető) nemkell wifi, touchscreen :( ...
    Nekem konkréten csak arra kell, hogy a kis nem túl hmmmm(legális) digitális könyvgyűjteményemet és amik jönnek hozzá rátöltsem és azon szállíthassam olvashassam (meg ha tud pdf-t, azt néha használom).
    A cél kb a kindle5 fizikai mérete és csak könyv olvasásra:) (talán mp3)
    A kedves szakértők, vagy bárki akinek tapasztalata van megtud segíteni pár konkrét márkanévvel ami újonnan 30on alul van és mégis megfelelne nekem? Segítségetek előre is köszönöm.
    Vagy ha nincs olcsó keveset tudó, akkor menjek én is a Kindle5 és a Sony T2 (T1 talán de hamar merül) felé? Mert kinézetre, üzletben való megtapogatás, megnyalogatás után megfeleltek kinézetre, bár még a formátumokat most tanulom innen a fórumból.
    :))
    De hosszú lett, de ugye itt mindenki szeret olvasni :D
    Üdv, L

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák