Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny_vT

    senior tag

    válasz Blizzardking #66728 üzenetére

    Saját értelmezésem és eddigi olvasataim alapján:

    A toothpick "osztály" 1-3S platformra épülő ultrakönnyű, alsó akksis, vékony karú, általában AIO stack-et használó típus/stílus, jellemzően 70-200 mm közötti méretben 1,5-5"-os propellerrel. Küllemre egy kb kocka alakú központi blokkból és ahhoz aránytalanul vékony karokkal kapcsolódó, relatíve nagy motorokból áll.

    A whoop propellervédővel felszerelt, általában teljesen műanyag vázas (már vannak kivételek főleg a GEPRC vonalon), általában szintén AIO stack-et hordozó "osztály" 1-2S platformon. Ezek a toothpick-hez képest alulmotorizáltak, de méretük is kisebb (60-120 mm) és a propvédőnek hála akár benti használatra is alkalmasak. Mivel kevésbé kihegyezett a súly-tolóerő arány, ezért kialakult a cinewhoop alkategória RunCam Split, Caddx Turtle vagy akár Tarsier és társai felhasználásával.

    Más: alant pillanatkép az EV800 / Tobyrich összehasonlító videóból.

    Igen, más a DVR képarány (habár a szemüvegben azonos volt), de azon kívül tökugyanaz. A vétel kicsit jobb volt a Toby-n, mert Realacc TripleFeed + Realacc Pagoda volt rajta a gyári botok helyett, míg az EV800-on a gyári gomba.

    - És te hogy neveznél egy baromi gyors, apró, kék izét...?

Új hozzászólás Aktív témák