Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz _X10Dead_ #32123 üzenetére

    Eddig ez a kedvenc hozzaszóládom tőled:D

    Terézatya: pont ugyan ez a véleményem. Quanumot vettem, pedig kinézetre igénytelen szar, még is jobb mint a szemcsik 80%-a. Legfontosabb, hogy a fókusztáv jó benne és egyszerű az egész mint a szög. Beledobom a használt akkut és a világ végéig működni fog.

    Spyder: dettó, pedig nekem a fejem is nagyobb mint a tied:D

    Összefoglalva, nem csak az én véleményemet, hanem úgy látom a fórum nagyobb részét:
    - a budget Eachine gépek, amik brushlessek, igazából rosszak. A fő baj az, hogy száz helyen hozzájuk kéne nyúlni ahhoz, hogy jók legyenek és még azt sem mondanám hogy az ár/érték arányuk jó, mert ha nem működik valami az nem tudja betölteni a feladatát
    - én már nagyon kevés Eachine gépet vennék meg, a Wizard tetszik, bár tényleges tapasztalatom nincsen vele, más is azt mondta, hogy jó és jellemzően ezek olyan emberek, akik nálam jobban értenek hozzá, tehát adok a véleményükre (jellemzően FB nyilt/zárt csoportjaiban irkáló versenyzők, meg 10 éve modellezők, esetleg szimulátor fejlesztők)
    - tudom hogy sok a 2x ára, de ha összeszámolnám, hogy a Falconra vettem egy új FPV adót, 4 db kart, mert mindig a led furatnál végig reped, hogy rossz benne a vezérlő, tehát cserélni kéne, a kamerája nem tudom mitől de beszart, hogy az akksi forrasztás gyárilag szar volt, akkor lehetne az egészet átépíteni. Ezek cseréje kb. 15-20.000 lenne, ha beleszámolok még 4 kart, mert úgy is törni fog és akkor is egy hitvány vázon van a gép. 47.000 ért vettem az RTF-et, a Kingkong 210 meg 60 és jobbak a motorok meg az ESC-k rajta. Wizard se drágább, de ennyi a Diatone Tyrant 215 is kb.
    - a vicc az, hogy erre a Falconnál is rájöttek és megcsinálták a Pro-t ami már sokkal jobb, nyilván nem véletlen ez sem

    Ha meg még rádobok 20-30K-t már egészen "profi" gépet össze lehet hozni akár építettben is, normális, márkás ESC. ZMW/Rotorgeeks/Brother Hobby/Emax RS motorokkal, kevésbé törő vázzal.

    Én rohadtul utálom már az 1-2 órás szerelést minden repülés után, ti nem?

    [ Szerkesztve ]

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák