Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _X10Dead_

    aktív tag

    válasz DJGABI #28666 üzenetére

    Szerintem Jackal arra gondolt, amire én is céloztam: Hiába könnyű a gép, hiába pörögnek a rotorok,ha nem lehet eléggé bedönteni. A videókon jól néz ki, hogy odatolod a gázt és tyű, milyet emelkedik (nyilván egy 2S-hez, vagy kefés géphez képest), de ezt vízszintes mozgássá nem tudod átalakítani, mert nem tudod eléggé bedönteni. Mivel a Yaw-ja is lassú, kanyarodni is úgy kanyarodik, mint a Syma X8-asom, ami itt nem számít dicséretnek (az enyém beceneve Thomas, ha érted, mire gondolok).
    Normál rate-ben kifejezetten kezdő barát, nyugodt, mint egy leszedált lajhár. De valahogy sokkal súlyosabbnak érződik, mint amilyen. Repülsz pár kört, feltolod duálba. Sokkal könnyebbnek érződik, sokkal közvetlenebb a kontrol: kezd megjönni a bugi. Ugrik, mint egy szöcske, ha van elég hely, megy mint a golyó, de valahogy nem úgy fordul, ahogy várod. Nincs elég yaw és nincs elég roll egy szűk bank-turn-höz. Driftel.
    Rendben van, ez nem egy racer, ne pattogjon, mint egy pingpong labda, de legalább kanyarodjon, cikázzon a bokrok között, végül is egy park flyerrről beszélünk. Nem teszi. Pedig érzed benne a lehetőséget, de még mode 2-ben is túl korán letilt, és a yaw sem sokkal jobb. Na ekkor kezded el buzerálni a távot, hogy az alapbeállításokat felhúzva, kicsit dinamikusabb mozgásra késztesd. Itt meg beleütközöl az autoflip-problémába.

    A review-kból csak úgy sütött a fun-factor: könnyű, így szinte elpusztíthatatlan és úgy mozog, mint egy fecske. Rendes, már-már hobby-grade távval adják. Acro-módban azt csinálja amit mondasz, nem köti össze kezed-lábad. Ha nem tetszenek az előre programozott beállítások, tudsz rajtuk reszelni. Mi kell még?
    Másfélszer annyiért adták, mint a JJRC X1-est, de úgy gondoltam megéri. Hát nagy pofára esés lett belőle, mert hobby helyett csak egy újabb toy-grade gép érkezett.
    Félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy rossz, sőt!. De nem jobb az X1-esnél, és ez most már az árán is látszik. (A távja igen, de ez nálam a Devo miatt nem szempont).

    Hogy megvenném-e újra? Az X1 mellé nyilván nem.
    Hogy ajánlom-e első brushless-nek? Persze.

    Akinek a fenti dolgok kicsit zavarosak, de tervezi a vásárlást annak összefoglalom 2 mondatban:
    Az emberek 90%-a elégedett lesz vele és nem fogja megbánni a vásárlást. A Nihui U807-en szocializálódott kollégák viszont felejtsék el.

    [ Szerkesztve ]

    LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc

Új hozzászólás Aktív témák