Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    válasz Jackal2 #21963 üzenetére

    Néztem az FPV for dummies III írásod, és erősen elgondolkodtam rajta, hogy beszerzek egy szettet a P1.1.1-hez. Eredetileg nem terveztem már fejleszteni a gépet, mert úgy is lecserélem az év vége fele, de nem gondoltam, hogy ilyen olcsón lehet pl FPV monitort venni. Itt van például ez. 11k BG pontokkal. Ha jól értem vevő már van benne így csak adó kell.

    Adott az SJ5000X Elite kamerám. Ennek van TV outja, tehát jó FPV-hez. Valaki használ esetleg ilyet FPV-hez? Mennyire jó egyáltalán egy ilyen kamera erre a célra? Ha teszek rá egy adót, akkor meg is vagyok az FPV-szettel vagy más is kell még? Milyen adót érdemes rátenni? Találtam ezt. Elég jónak tűnik, kompakt és passzol elvileg a kamera oldalára az USB-portra. Annyi baj van vele, hogy mivel a kamera gimbal-on van ami mozog, az antenna biztos nem férne el. Van valami más ötlet adóra esetleg?

    Más: az okos aksi az valóban komoly érv a P2 ellen. A P1.1.1 viszont Naza V2-vel jön, a többi P1-el ellentétben, és nem okos aksis. Sok a balesetes meg agyon moddolt szar a neten, az igaz. Jól meg kell nézni mit vesz az ember. Nekem pár nap alatt sikerült találnom egy szinte gyári állapotú P1.1.1-et. /Előbb-utóbb eladó lesz ;) /

    [ Szerkesztve ]

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák