Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz freemanone #1530 üzenetére

    Rosszul tudod! Nincs már lehetőség 1 ingyenes hostname-re sem a dyndns.com-on! Korábban volt, de már megszűnt. Nekem van frissen létrehozott dnydns-account-om (pár hete csináltam épp), és ha ott - bejelentkezés után - arra klikkelek (add hostname), amit pirossal kereteztél, akkor is ezt hozza:

    "You currently do not have any DynDNS hosts. Try a free 14 day trial of DynDNS Pro - a great opportunity for users to test out one of our most popular services. You may keep one hostname free of charge for trying Pro."

    Valószínű nálad azért néz ki másként, mert Te még akkor regeltél, amikor ingyenes volt. Köztudott, hogy megszűnt az ingyenessége, ezt leírják az IP-kamerákkal foglalkozó honlapok/topic-ok is, mert ott ugye elég sokan kénytelenek ezt használni.

    A másik eszközön vagy PC-n való beállíthatósággal magam is tisztában vagyok, de azért lássuk be: a router-es megoldásra van szüksége a legtöbb embernek, mégiscsak az a készülék megy non-stop, a PC meg ugye pont nem annyira, ha távol vagy otthonról.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák