Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totyak

    aktív tag

    Játszik még valaki a játékkal innen a fórumról? Ha igen, és esetleg tudnátok segíteni a Road Trip és a Flag Steeler schiban, az nagyon jó lenne. A többit megcsináltam (kivéve a 35-ös rangot, de az előbb-utóbb meglesz). A Live nevem is totyak, nyugodtan felvehettek, ha segíteni szeretnétek. De itt is jelezhetitek.

    Igazából nem is vagyok benne biztos, hogy merre keressem a Road Trip-hez szükséges Joyride módot. Nekem Pro Tour Party módok között nem ad ilyet. Esetleg Jam Session-ban nem jó, ha kreálok egy Joyride-ot és oda csatlakoznak hozzám 3-an?

    A Flag Stealer-nél írja, hogy Pro Tour módban a Transporter-t kell választani. De csapatban vagy egyéniben? Vagy mindegy? Illetve csak el kell venni a zászlót ötször, tehát akár úgy is eljátszható, hogy oda-vissza adogatjuk egymásnak, vagy elvétel után célba is kell vinnem?

    Meg még azt szeretném megtudni, hogy ha eredeti Steam-es Dirt 3-am van, ahhoz ha letöltöm a dlc-ket, akkor az azokhoz tartozó achikat is össze tudom szedni, vagy csak akkor menne, ha eredeti dlc-k lennének?

    Köszönöm

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák