Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prsq

    tag

    válasz Lackooo84 #37304 üzenetére

    Azt néztem, a 4G VoLTE kizárólag az új készülékre vonatkozik, sehol nem írja, hogy a becserélendő lehet 4G VoLTe nélkül. Idézz konkrétan.

    "A támogatás tárgya az alábbiakban meghatározott, legfeljebb 3G használatára képes mobilkészülék leadására és helyette új, korszerűbb, VoLTE és 4G vagy 5G képes mobilkészülék vásárlására"

    "Kedvezményezett a Támogatásra tekintettel egy legfeljebb 3G képes mobilkészülék, leadására, és helyette egy új, legfeljebb 120 ezer Ft. bruttó vételárú, legalább 4G VoLTE képes mobilkészülék vásárlására köteles a támogatás igénybevétele érdekében."

    "rendelkeznek olyan a Támogatási Programban meghatározott követelményeknek megfelelő mobilkészülékkel, amit új, korszerűbb, legalább 4G VoLTE-képes mobilkészülékre kívánnak cserélni,"

    "A Támogatási Program első szakaszában kizárólag az aktív 3G használók, a második szakaszban rajtuk kívül a 2G képes mobilkészülékkel rendelkező aktív 2G használók is igénybe vehetik a támogatást a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig.
    Tárgyi feltételek
    A támogatásra jogosító 3G és 2G képes mobilkészülékeknek az alábbi követelményeknek kell megfelelniük:
    - SIM kártyával rendelkező hanghívásra is alkalmas mobilkészülék, amelyhez valamely magyarországi mobiltelefon-szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál (a továbbiakban: Szolgáltató) egyéni előfizetés kapcsolódik, és olyan állapotban van, amely alkalmassá teszi arra, hogy az IMEI szám megállapításra kerülhessen (a mobilkészülék működőképes);
    - a 2021. július 1. – 2021. december 31. közti időszakban valamely magyarországi 3G vagy 2G hálózaton (Magyar Telekom, Vodafone, Telenor, Digi) a lecserélni kívánt – hanghívásra is alkalmas – mobilkészülékkel igazolható (IMEI számmal beazonosított) módon 3G vagy 2G hang- és/vagy adatforgalmat bonyolítottak. A használat igazolása egy, kifejezetten a Támogatási Program érdekében létrehozott IMEI adatbázis segítségével történik."

Új hozzászólás Aktív témák