Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz TeeJay #73118 üzenetére

    az meg van , hogy megvan adva, hogy menyni felé lehet osztani? és az nem akár menyni, mert ha lehetne akármenyni felé akkor 1 db olt kártya 1 db portja elég lenen az egész országra, de ha nem ilyen durván gondolkozunk akkor kerületenként és megyénként 1 olt port. az se sokkal több 3 olt kártyánál xD , de ezt te sem gondolod komolyan , de nem lehet akármenyni felé osztani, emg van adva hogy menyni az anyni amenyit elbir maximum, nem véletlenül linkeltem doksit is az elméletröl hogy olvasd el, és igen van költsége a digi-nek az oltben, és? elmult 5év ben a frekvenciára amit enm is használt több 100miliárd forintot fizetet, most használja bár 0ft-ért év végéig. szoval nem kell kiakadnod ha egy 2-5millios eszközröl van szó, nem melesleg állami fejlesztési pénzt is kapot a Digi a szip vagy milyen nevű programban, bár nem anynit mint a t-home.

    ha már pénz, kb 700e efije van durván átlag 2000-2500ft haszon/efi 1400millio ft/hó bevétel ez csak a durva becslés egy része(azért ebböl még vannak munka erő kifizetés reklám dij, és ami marad az se kevesebb mint kb 3-400milio abbol lehet fejleszteni és még marad egy kevés hitelt törleszteni is. ), ebböl kijön havonta 1 uj olt? ami 5-10milio forint segitek igen kijön.

    tudom hogy drága az olt és a kártya sem 10ft, viszont vissza térül mivel maximum csak pasziv oszto van és egyedül az olt nél van áram dij, böven jobban megtérül mint fttb-nél ahol még a lépcsöházban is megy az áramra pénz, nagyon sokat meg sporol ugy a digi azt befekteti olt-be kábelbe és a többi ehez kellö dologba spitter stb.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák