Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eszakas

    senior tag

    Sziasztok.
    Bocsánatot kérek mindenkitől előre is, nem akarok senkit sem megbántani de: Itt valami katyvasz van tisztelt fórumtársak között. Mert most itt legtöbb előfizető a gépével próbálgatja, hogy meg van-e a DIGI által adott letöltési sebesség. Ha nincs akkor rögtön optimalizáció meg mindenféle buhera indul. Ha az sem segít akkor irány az ügyfélszolgálat. :)
    Akkor mi lesz ha megduplázza vagy megtriplázza a szolgáltató a sávszélességet? Nekiesünk a a laptoppal vagy az i5-ös géppel mérni? Persze hogy nem tudjuk mérni az előfizetett sebességet. Siralmasan kevés lesz hozzá a hardverünk teljesítménye.

    Tehát én azt javasolnám minden kedves fórumtársnak aki sebességet akar mérni az ne egy gépen mérjen.
    Indítson el két gépen letöltést egy tetszőleges helyről és adja össze a két gépen lévő letöltési sebességet ha megközelíti a előfizetett csomagban foglaltat örüljünk. Úgy sem fog senki folyamatosan teljes sebességgel letölteni. Ne öljön bele az ember drága rúterekbe mert lehet hogy csak az otthona vas kevés :) .

    Ebben a szolgáltatót is hibásnak tartom, mert közzéteszi a gigabites csomaghoz a gép teljesítményét, holott ha van 4 gépem a háztartásban ami egy időben torrentezik, játszik, videózik, szerver szerepet lát el akkor már ez gépekre leosztva nem is tűnik soknak a gigabites net.

    Lehet hogy nem jól gondolom, de a kezdőknek ajánlanám ezt a szösszenetet és a GYIK-ban is lehetne valami hasonlót megemlíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

Új hozzászólás Aktív témák