Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz htc07 #35884 üzenetére

    Mi fiktiv?
    csezsse meg, 25ezer seedes torentet kezdtem el letölteni és nem jön 28mbit/snél többel,

    miröls bezsélsz 5digis 200-as kiszolgál 1 gigás letöltöt, igen de ha van még emelte 10e letöltö akkor is igza? mi fiktiv ebböl nem 1 2 sece felkerültröl irok, hanem mondjuk 12orája felkerültröl. 10e böl gondolod mind adsl-el töltenek? belép 1 seed szerveres az elkap 1gbit/s-et lazán, még 10 gigás digis letöltö már elment 51 seed ami minimum 200--as up kelet legyen, és akkor mond hoyg fiktiv, 25e seed ami mind digi 200-as upos kitud szolgálni 410darab gigás letöltött,
    de ha van a 10ezer letöltöben, más is, mondjuk 500, és 20, és 100-as is, bár mindegy mert 10e max sebességen enm tud kiszolgálni, és ehez vegyüök azt is , hogy nem láttam még olyan torentet ahol minden seed 200-as upal rendelkezne, tehát nem kis mrétékben nem fiktiv amit irtam, ha nem ez a valoság, tehát ne álits már olyat ami nem igaz, nagyon kevés olyan torent van amire kilehet használni a max letöltést, és azok is nem friss torentek hanem több honapod akár több évesek, és nem csak ncore, egy torrent oldaon sem fogsz top torentek közöt találni olyat amit maxal tudnál szedni magad mellet még 10k letöltövel.

    qos, mint irtam csak az olvasás nem emgy, router függö.

    ugy is ráérsz elolvasni, hiszen neked fontos a sebesség, olvasd gyorsabban. vagy rakd öszefejben gyorsabban, ha nem megy gyakorold. hazsnodra válik.

    és a fórumozás és a torentezés között nincs egyenlőség jell amit te tettél a hozzáoszlásoddal.
    itt csak irunk olvasunk, ott meg p2p megy.

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák