Hirdetés

Aktív témák

  • zsocaozd

    tag

    válasz Ndruu #2052 üzenetére

    Az a helyzet, hogy végülis ha MAC szűrés van és valóban az a probléma gyökere, akkor egyik megoldás sem az igazi.

    Ha klónozom a gép MAC címét, akkor tapasztalat, hogy olykor akad kicsit a net, mivel két gép van azonos MAC címmel a hálón. Viszont ennek nagy előnye, hogy bármikor cserélhetem a gépet is és a routert is. Hátránya, hogy fogalmam sincs, hogyan állítsam át a router MAC címét a gépére.

    A másik megoldás, hogy beállítják ugye a router MAC címét, ami azért nem jó, mert ha cserélem a routert, akkor megint állíttatnom kell, kitudja milyen MAC címre, stb. Viszont annyiból könnyebb, hogy ha router csere esetén nem állíttatom át, hanem a gépben klónozom a router MAC címét, azt könnyedén bármikor meg tudom tenni.

    Jelenleg első körben a router MAC címét szeretném átállítani, hogy kiderüljön, egyáltalán a MAC szűréssel van-e a probléma. Mondjuk eléggé tuti, hogy azzal van, más nem nagyon lehet, mivel minden beállítás jó.

    Tegnap este mindenkinél szakadt néhány percenként a net és a telefon is szaggatott? Nálam ez volt. Nem tudtam netezni emiatt és telefonálni sem, mivel én remekül hallottam a hívót, de az nem hallott engem, mert állandóan szakadozott a hangom

    ÚJ Saitek Cyborg 5.1 mikrofonos fejhallgatók!

Aktív témák