Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskutya

    veterán

    nem ertek itt par embert valaki leirja a velemenyet es mar azonnal tamadjak! en nem vagyok a upc embere a netem is externetes pedig chellot is hasznalhatnek! az axn hibara oda is irtam zarojelbe ha a digi hibaja! az teny hogy vannak a kabeles cumokkal is gondok es vannak a digivel is es azert vannak ezeke a foruomok hogy ezeket megbeszeljuk ha en azt irom hogy fagy a belteri meg meg rossz az axn-en a hang vagy szar a kep a hallmarkon az epg-rol meg ne is beszeljunk akkor ezt nem azert irom mert upc embere vagyok vagy csak fikazni akarom a digit! tudom hogy 2700ft-ert ne varjon az ember csodat de ha van 1 szolgaltatas amiert fizetunk akkor az mukodjon normalisan!
    aki meg meindig nem ertene az f1-es kerdesem nem erdekel hogy percre pontos legyen en a szabadedzest kerdeztem amire mar meg is kaptam a valaszt!
    meg azt megjegyeznem hogy nem akarom /pill lecserelni a digit mert nekem nem kell direct a kabelen meg itt nyiregyhazan ha jol tudom nincs viasat explorer es histoty ezeket pedig gyakran nezem!

    hmm...

Új hozzászólás Aktív témák