Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sárpac

    nagyúr

    válasz tibee77 #83423 üzenetére

    Nekem 3 sezlonynál pillanatok alatt megvolt a fullos dh, volt olyan is köztük ami igazi top10-es, de csak DH és mindig ez, míg az összes többi wiz, monk és barb amikkel toltam atom szenvedés volt. De itt van haverom akinek 2 órás barbja "full" anciban fegyótól az amuig bezárólag, és egy másik aki 100órával később kezdte mint én a monkját alig 10 óra játékidő alatt totál lepipált és 3 uli, sup és swk monkja "full" anciban én meg sehol.
    Szal igen manipulált szinte minden.

    Manipulált a karileosztás is, tehát mindenkinek van egy karakter típus ami nagyon haladós míg a többi fele annyira sem. Oka egyszerűen az, hogy a blizz nem szeretné ha mindenki az aktuális the best karival nyomná, így mesterségesen eltolják az embereket más más irányba más karakterek felé.

    Manipulált a randomitem is minél több anci van rajtad annál kevésbé tudod beszerezni az utolsókat. Tipikusan utolsó két tárgy legyen az bármi impossible mission.

    Manipulált az itemroll is, minél közelebb áll a tökéleteshez annál kevesebb az esély pl. amuknál ha van már luk, mainstat, chc akkor jó sok idő akár 100+ soul múlva fogja beadni a megfelelő chdt. Ez utóbbi ami egyedül kicselezhető át kell adni egy olyan karakternek aminek eltérő a mainstatja! Nekem sokszor 1.-re 90+ a chd lesz vagy 9.5-10chc másik karival rollolva.

    Alapfesz alatt a maximumon túl!

Új hozzászólás Aktív témák