Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz mikromanus #32061 üzenetére

    -.-
    Te ott kezdted hogy egyszer csak írtál egy ilyen hsz.-t hirtelen ötlettől vezérelve:
    "A WKL-ed vicc kategória. értem, hogy skill dam milyne jó is, de 817 DPS?"
    Nem baj, kötekedésre szépen válaszolunk, elmagyaráztam mi mi hogyan 25% light dam mit miért, mennyiért, mennyi a keret, nyilván ki lett számolva stb.

    Erre fel most, 15x megcsavart kifacsart meg nem értelmezett rágott hsz.-ek után, azt mondod, hogy:
    "Amiről én beszéltem az egy 849 és egy 889-es WKL volt összevetve 25 vs 23% skillel."

    Huhh, last time... A példának felhozott 889/23-adnak veszettül ugyan annyi dps-e van mint az enyémnek. A 849/25-öd 1k-val ad többet és 1.5x annyiba kerül. Értsd már meg. Számolsz össze-vissza, hülyeségeket beszélsz, lesz.ozod más cuccát, úgy, hogy talán életedben nem vettél wkl-t mert skorn-os monkal toltad. Ez nem zsibvásár. Azt veszed amit tudsz, ami jó áron van, amire van keret. Nem a wkl a vicc kategória hanem ez az egész.
    Most biztos azt mondod, te igazából 930/24-re gondoltál vagy valami hasonló. Az meg már megint sokszoros árú, ahogy írtam is.
    A 857/23-ad -1k dps-el rosszabb mint az enyém! Jössz itt nekem a zónákkal.... %-os dam az eleve függvénye a base dps-nek, az meg egyedi. 250k-val 2.5k-t jelent, 180-al 1.8k-t. Nem is tudod származtatni a varázs számaiddal!
    A 930/21-esed is -1k-val rosszabb mint az enyém. Meg tudod ezt érteni? Küldjek print screen-t? Tök rosszul számolsz. Mondtam azt is hogy a dps-nek itt nincs olyan nagy jelentősége. Eleve minden eset speciális. Ha megszakadsz se tudod bebizonyítani hogy sz. az a wkl, nem mintha különösebben érdekelne, csak mondom. Kérdezz czpittit vagy bárkit. De ez még nem baj, mindenki írhat hülyeséget. De amilyen vehemenciával ezt teszed, és mind ezt hibásan, a semmiből nekiugorva....
    ...és megint megy a szokásos troll kör :).....kis seduxent vagy valamit, na. :)

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák