Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz reelc #104365 üzenetére

    Köszi, hogy szóltál. :R Igen, én voltam az, nekem még most sem ír semmit, sem a bejelentkezési képernyőn, sem pedig a kliensben. :F Mielőtt mindenki azt hinné, hogy sületlenségeket beszélek, íme a screenshot, amit épp ebben a percben készítettem (Direkt full képernyő, hogy lássátok mellette a hsz-eket is):

    Na de vissza a Diablóhoz: Meglett végre a Guardian, full egyedül játszva, ahogy elterveztem, sikerült a Years of War, nem kínlódtam a 2 perces TX rifttel. Párszor megpróbáltam, 3 perc sikerült is, de 2 nem. De nem baj. Inkább játszottam egy héttel tovább, de mivel én nem versenyzek a Leaderboard helyezésért, így nem igazán izgatott, mikor lesz meg.

    Lehet, hogy most sokan őrültnek - és kissé talán dilinyósnak - tartanak, de én úgy vagyok vele, hogy ha képes vagyok végigvinni egyedül a szezont, akkor végig is viszem. Ha nem lesz meg két hét alatt, meglesz egy hónap múlva... nem érdekel. Lényeg, hogy egyedül legyen meg. :)

    Most már mehetek végre goblinvadászatra, mert ami idegesítő, hogy még mindig nem találtam egy Raibnow goblint sem, valamint a lyukasztóból sem esett, csak egy darab, amit elhasználtam, és természetesen utána egyből esett egy sokkal jobb darab, így ment a levesbe... pech...

    Mindegy, csak esik még. Most már nem sietek.:)

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák