Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -FreaK-

    veterán

    válasz philoxenia #2339 üzenetére

    "Jó" neked, én 1es tip. és még csak a második hónapom, napi 7-10x is mérem. DIétát nem tartom, nem mérek, nem számolok CH-t, csak úgy érzésre eszem. Az első kontrollon megdicsért a doktornő, hogy milyen jók az értékeim (pedig nem erőltettem meg magam ugye). Viszont amikor nem tudom megállni hogy ne egyek/nassoljak, akkor ki tud lőni a vércukrom (pl. ma reggel 1.5órával reggeli után 10.2). Mozgás eddig csak a szobabicikli van néha, de még csak most jön a nyár, illetve a baba se állt még fel, szóval nem is tudom hogy fog viselkedni a vércukrom ha többet fogok mozogni, de kicsit aggódom azért. Még így is sikerül néha 4 alá/közelébe mennem .

    Így ezért, meg a sokkal jobb nyomkövetés miatt nagyon jó lenne egy cgm szenzor legalább, vagy még inkább komplett rendszer ami nem igényel túl sok beavatkozást. De egyelőre még gyerekcipőben jár a dolog ha jól látom.

    Amihez nagy reményeket fűzök az a Samsung (meg Apple) vércukorszint mérő okos órája. Ha az tényleg megjelenik és működik, azonnal veszek egyet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák