- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Computex 2024: Mini-ITX alaplapokat vár a Fractal két új háza
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- Megérkezett Magyarországra a Samsung új OLED gaming monitora
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Kíváncsi az EU, milyen online védelmet adnak a pornóplatformok a kiskorúaknak
it Az EB felkereste a nagy pornóplatformokat, hogy megtudja, milyen intézkedéseket tettek.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Limitált ideig már kipróbálható a The Alters PC-s verziója
gp A 11 bit studios különleges túlélőjátéka konzolokra is megjelenik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kobipeti
aktív tag
Fogyókúra közben ráakadni erre a topicra, priceless!
-
kobipeti
aktív tag
Hogy ontopic is legyek: a Kiscipó Bisztróval mi történt a Csapón, mintha zárva lenne egy ideje?
-
kobipeti
aktív tag
válasz
devil-k #3329 üzenetére
Köszönöm a tippet Döner King tényleg jó, bár a teszt nélkül, pont a hely miatt nem ettem volna ott, és milyen rosszul tettem volna!
A sültkrumpli sajna a szokásos (csak még hideg is volt), de a helyben sütött pita, a borjúhús és a tényleg friss zöldségek, a fűszerezés nagyon el van találva! Valamilyen menüt ettem, de legközelebb tál lesz, még lehet a bulgurt is bevállalom! -
kobipeti
aktív tag
válasz
#33253120 #3710 üzenetére
Ne a külső döntsön, lehet bent egy eredeti kézzel rakott nápolyi pizzakemence duruzsol, és csak olasz alapanyagokat használnak, és nem is tudnak magyarul, csak olaszul nápolyi akcentussal.
devil-k: nekem bejött a pulled pork a streetbistro-ban, elég nagy adag, szaftos, kellemes. Lehet módosítottak a recepten, de nekem bejött.
Mondjuk van egy ilyen faszenes cuccom ebbe sem rosz: link
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz
devil-k #3715 üzenetére
Nem jön mostanában erre a zabaljcsak beneveznék rá, még van egy két hely ahova elmennék az ügyben, pl az Őrház, már tervezem az utat.
A pizza az borzasztó nehéz műfaj mondjuk a bbq isMás téma: nem terveztek ide egy kitekintést már csak a hype miatt is:
anyukammondta[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz
devil-k #3717 üzenetére
A BBQ-hoz kell egy smoker, ami nem olcsó, alapanyag ami nincs és nem olcsó
, valamint idő, ami nincs
Csináltam már 7 órás sütést a Cobb-ban, egy lapocka, és csontos tarja került bele egy egyszerű carolina rubbal, mesés végeredménnyel.
Pizzából is csak kissé hasonlót tudunk otthon sajnos, ott is hőfok, meg alapanyag gond van.
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz
#76385920 #3729 üzenetére
Akár össze lehet egy napot szervezni valahova, még egy ilyet beszerzünk ilyet old smokey, így olyan 6-8 emberig ok lesz a kapacitás.
A green-egg egyenlőre álom marad, egy nehéz, zöld, drága álom.....
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz
devil-k #4084 üzenetére
Engem TUTI, megint túl vagyok egy 6,5-órás sütésen, és nem tudok büszkélkedni, pedig ami kajád képéd nem teszed fel a netre, azt meg se etted
(sajnos etil miatt a fotó kimaradt, céges rendezvény volt....),
Blogra fel!Gyors helyzetjelentés:
PepePannini, még mindíg király
Alaldin Gyros, szinténKöszönöm a tippeket!
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz
devil-k #4094 üzenetére
A gömbgrillben necces jó bbq körülményeket teremteni, de nem lehetetlen... Én egy ilyet tervezek megvásárolni, ettől olcsóbb autentikusabb sütő nincs, sokszor kevés a Cobb kapacitása
[nyárspolgár teszt]
Ha valaki megkívánta a vödröt, lehet olcsóbb ha összeálunk, több méretben van, és ahogy olvasom, olyan 3-4 órás sütést ki lehet belőle szedni, ami a szárnyastól az oldalasig frankó! ( sajna pulled pork, és szegy kimarad....)Egy sütést a Cobbal valamikor össze lehet hozni......(addigra, hátha intézek egy vödröt is)
[ Szerkesztve ]