Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #33253120

    törölt tag

    válasz tahepa #1684 üzenetére

    Ettől életben maradsz. Csak sza* minőségű húst eszel.
    Ennél azért veszélyesebb amikor a ma már nyugdíjas udvaros Józsi bácsi a L***hús Kft-nél ülepítőpucolásból állt be kolbászt tölteni. Sima szappannal lecsapatta a nagyját a kezéről, és mehetünk...
    Meg láttam ott, hogy milyen színe van a januári munkakezdésnél a tavalyi leállásnál vágott húsnak amiből akciós extra csípős kolbász lesz. Meg volt olyan melós aki megoldotta a többéves parizerproblémámat. Néha találtunk pici kék valamit benne. Akkora, hogy szemmel alig látható. Ha úgy esik a szeletelés sosem látod meg. A barom a műanyag csomagolással együtt vágta be a kutterba a kicsomagolt fűszerkeveréket. :D 24000-es fordulaton nem marad belőle semmi...
    Azt hiszem egy évig csak hőkezelt dolgot ettem, azt is neves gyártótól. És azóta is megválogatom, hogy mit, és milyet vagyok hajlandó enni a csemegepultos cuccokból. :)

Új hozzászólás Aktív témák