Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Luis79

    újonc

    A Holiday Hercsi pizzasonkát használ ami kb 1000ft/ kg.A Fortuna pl ahidait ami 600ft/kg!A holiday német vagy lengyel trappistát még a new york, felező,fortuna goldy sajtkészítményt aminek semmi köze a sajthoz!A hapy hot pedig keveri a kettőt!A don pedró szintén jó trappistát használ!Szalámiban és kolbászban megint ég és föld a külömbség!A Pedró Kárpát szalámit és mecom szárazkolbászt használ,ez olyan közepes minőség!A Fortuna szintén Kárpát szalámit de valami borzalom kolbászt aminek nem ugrik be a neve!A Holiday kb 3 hónapja Csabai szeletelt kolbászt és szeletelt pick csemege szalámit használ! A Vespa szintén hasonló jó alapanyagokból dolgozik!További óriási különbségek a húsokban és zöldségekben vannak!Itt a Pedró,Vespa,Holiday hármas agyonveri a többi céget!Mind három maga dolgozza fel a csirkemell filét!Még a hapy hot és fortuna kettős a Matusz vad kft-től rendel mivel nincs húselőkészítőjük!ez egy enyhén grillezett de utaztatott ki tudja miből van hús!Zöldség és tojáselőkészítővel az utóbbi 2 cég szintén nem rendelkezik!Ezért fagyasztott alapanyagokat használnak!Aki kóstolta az tudja milyen a Fortuna pizzáján a hagyma!csomókban van!Az első háromnak magam is jártam az előkészítő helységeiben!Napi friss zöldséget vásárolnak!Szalmonella ellen kezelt tojást!A Pepét meg én elfelejteném mindenki helyében!Ott aztán vannak gondok!Sajnos nem írhatok olyan rosszat amit onnan tudok mert még beperelnének rágalmazásért! Ne kérdezzétek honnan van ennyi infó mert nem árúlom el!Úgyis sejtitek!A lényeg hogy sokan nincsenek jól tájékozódva csak találgatnak!Kérdezzetek és válaszolok ha valamire kíváncsiak vagytok!Főleg a fent említett 4-5 cégről tudok írni!Minden esetre válasszátok meg hol kajáltok!Van azért pár jó pizzéria és gyroszos!

Új hozzászólás Aktív témák