Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuLi_

    tag

    válasz GabN73 #55721 üzenetére

    Majd ők megregulázzák szépen a gonosz gambling oldalakat, illetve előbb csak óvatosan figyelmeztetik őket, bezony ám. Nem nagyon kell aggódni, nem lesz ebből semmi bezárás, közös érdekük ezen "nagyobb" oldalak problémamentes működése. Opskins is mellesleg szépen fizet egy kellemes fixet vagy jutalékot (insider info, nem tudom, hogy ez mennyire nyilvános vagy elterjedt), azóta pedig nincsenek random leállások illetve "beragadó botok és itemek". Oh, hogy időközben pár nagyobb, korábban "gambling" tevékenységet folytató oldal immár mint sweepstakes ("lottó") üzemelnek, ami odakint jogilag nem feltétlenül tekinthető egyértelműen gamblingnak? Júliustól csodák csodájára már 18+ a feltüntetett korhatár? Temérdek különféle új menüpont jelent meg a népszerűbb jackpot siteokon, mint mondjuk "game responsibility"? Fanobeten ha komolyabb pénzt szeretnél kiszedni, köteles vagy átküldeni nekik a bescannelt ütleveled vagy személyi igazolványod (ez viszonylag friss, ropogós breaking news, fyi)?

    Igazából semmi sem történt azon kívül, hogy Volvo ismét állást foglalt az ügyben - ahogy amúgy már korábban is tette párszor, csak mint láthattuk, ismét fel lett rúgva a sz*ros bödön -, újfent kategorikusan kijelentve, hogy a skinek nem egyenlő pénz, jogilag így semmilyen formában nem kérhető számon rajtuk semmi, ha esetleg bíróságig menne Tmartn és nem túl okos társainak ügye.

    Ez az egész showműsor szimplán annyit jelent, hogy nehezebb lesz innentől kezdve bejutnod a skin-szerencsejáték piacra (ergo a gombamód szaporodó, valóban lehúzós ruszki oldalak mennek szép lassan a levesbe), a jelenlegiek pedig megreformálódnak annyira, hogy semmi esetre se legyenek felelősségre vonhatóak, működésük viszont zavartalanul megy tovább.

    Ja és Guck Fambling.

    Ez itt a reklám helye.

Új hozzászólás Aktív témák