Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benceman00

    tag

    válasz #07331584 #54520 üzenetére

    Amióta van csgo azóta global vagyok 60hz-en mechanikus bill. nélkül (nekem ez nem életcél de aki ezért vásárol be drága cuccokból az gondolja át :U).

    Kicsit el voltam tévedve az árakkal kapcsolatban, megvoltam győződve, hogy egy mechanikus bill 30e+.
    Még anno makesz billentyűjét próbáltam ki (TTesport MEKA G1) és tényleg jó volt, elsőre szokatlan de kimondottan jó érzés volt lenyomni. De annak asszem 40 fölött volt az ára és nekem a feelingen kívül semmi plusszt nem adott.

    Aláírom ha valaki sokat ül a gép előtt akár munka miatt is biztos sokkal jobb a szemnek/agynak a magasabb képfrissítés. Régen crt-n én is 100hz-en játszottam de azt már össze se lehet hasonlítani a mai 60hz-es monitorokkal se.

    Itt Magyarországon sajnos egyenlőre teljesen felesleges a profi játékról beszélni, mert nincs. Oké van egy deadfox de ő sem a hi-tech cuccoktól lett az aki, hanem miután eljutott erre a szintre és komolyra fordult az egész akkor egyértelmű, hogy kellet egy fullos monitor pl. De amikor teljesen átlag játékosok ilyenekről dumálnak, hogy holnap megveszem a 144hz-es monitort és majd mekkora király leszek, az úgy b@ssza a fülem :D
    Amúgy meg mindenki arra költi a pénzét amire szeretné csak kérdés, hogy van-e értelme.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv, ASZPi

Új hozzászólás Aktív témák