Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz Mezcal #53060 üzenetére

    A legnagyobb rankot veszi alapul a rendszer nagyobb súllyal. Az ellenfélben LE-LEM-ek voltak, ebből kettő smurf volt, csak nekik nem volt annyira szerencséjük a szerverrel.

    Most néztem vissza a meccset egyébként. Nem volt semmi extra, csak kivételesen tényleg szerencsém volt a szerveren és amit fejre lőttem az fejre is ment. Általában ha nem wp-zek a hs arányom olyan 40-50% körül van. Most 60% volt. Egyszerűen beadta, mintha egy jó low latencys 128tick lett volna.

    (#53059) DR|FTK|NG: Nem feltétlenül tartja szándékosan ott. Én sem tartom lent szándékosan, csak annyira komolyan nem veszem, plusz rendszeresen alacsonyabb szintű cimborákkal vagyok egy lobbyban, így ha bukunk nyilván nagyobbat harap az én pontjaimból is. Valójában ez a célja nálam a második accountnak.

    (#53056) kretenallat: vzsryl és én is bőven 10-15 éve játszunk cs-al (még 1.5 publicról ismerjük egymást). Mi már réges régen elértük a skill tetőt. Lehet, hogy erre-arra még ráérzünk, de alapjaiban nem leszünk gyorsabbak, már csak lassabbak. :P Amikor kínkeservesen feldobott minket anno LE-be, az fejlődés volt. Ami utána jött az már csak a variálás a rendszeresen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák