Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    **figyelem, sírás következik :D najó nem, csak a véleményem írom le:

    Na kb. 4 hónap kihagyás után gondoltam játszom pár kört, hátha javult valami dehát...nem. :DDD

    Annyira pörgős a játékmenet és ráadásul kicsik a pályák is, hogy esek-kelek, akármennyire is jó vagyok... :O Összejön egy 4-5 killstreak, pl. egy hellfire missile mondjuk éééés meghalok... de összességében sokszor még 1.0 fölé sose megy a k/d-m pedig annyira béna nem vagyok... :N egyszerűen csak túl gyors az egész... a gépem erős, a netem jó, úgyhogy másra nem tudok gondolni, minthogy tuti öregszem... vagy mindenki pro már ebben? :F

    Továbbra is sok a gennyes camper és még mindig nagyon sok a "kétes" killcam... :K

    Kipróbáltam az új Fracture módot is, érdekes, de kb. egy kill confirmed 2.0 az egész, sőt bosszantóbb is, mikor 3-4 "töredéket" bezsebelek és a cél előtt 2 méterre leszednek és ellopják mind... :U :)

    Amúgy maga a játék nem lenne rossz, nekem tetszenek ezek a specialisták, a falfutás jó és működik is, a víz alatt a hangok torzulnak, a scorestreakek se rosszak... Én nem vagyok ellene, hogy egy fps pörgős legyen, egy jó hent mindig jó, de ez már nagyon pörgős szerintem... főleg a kicsi pályák miatt de az se jó, hogy olyan kevés score-ért már lehet kapni mindenféle scorestreaket ezért fél perc nyugalom sincs. :W

    Belépek egy lobbyba, lespawnolok és első lépés után (!) rögtön a pofám elé esik le egy R.A.P.S... na köszi. :U persze azonnal az arcomba robban... jó, oké, lespawnolok újra, most meg egy air strike esik a fejemre... :DDD na mindegy, számtalan ilyen példát tudnék még mondani és ezek csak a spawnkillek, (amik ugye nem is lehetnének mert van pár másodperces sebzésvédelem, nem?) a rendes igazi kétes killekről még nem is beszéltem (mikor falon át lekövet és társai).

    Feltételezem a köv. cod, azaz az Infinity is pörgős lesz és ott is ilyen pindurka pályák lesznek hasonló scorestreak-ekkel úgyhogy az is kb. ilyesmi lesz: tehát kerülendő. :))
    Talán az MW1 remasterednek majd adok egy esélyt ha lesz külön letöltő kód hozzá (bár eleinte kétlem hogy lenne) de arról is jó pár videót fogok nézni mielőtt beleugranék a buliba.

    Na mindegy, én most untam meg ezt, letöröltem a fenébe.. de nektek további jó játékot! ;) viszlát topic (az Infinity-be azért még néha benézek az infókért :P )

    .

    ja igen, sajnos BLACKJACK-et nem tudtam kipróbálni, mert nem volt elég erőm már összefarmolni a challange-t de amúgyse értem miért nem tudták berakni 9. specialistának őt :F :F

    és találkoztam lvl 1000-es játékossal is! (my life is complete now) :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák