Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LamaCube

    addikt

    válasz boogie84 #7249 üzenetére

    Kb. 20 meccset játszottam egyedül, és abból 15-ben én voltam a host, de amikor más volt nem volt lagg. Persze, ha a társaid nem vették/veszik meg, akkor felejtős az egész.
    Miért kell azt mondani, hogy súgnak ts-en, ezt sose értettem, ha egy csapat együtt játszik természetes a ts, mivel csak így lehet összedolgozni.
    Akkor lehet súgásnak nevezni, ha netalán az ellenben lenne. Ha meg nincs ts, akkor tényleg csak rohangál mindenki, mint a mérgezett egér. Gondolom ti is használtok valamit, hogy meglegyen az összhang.
    Persze BF más, mivel az egyik része a csapatnak az égben van, a másik fele harckocsikban a harmadik sötétkék, mert az a szép az a szép, akinek a szeme kék... ;) Na félre a tréfát. :K
    A dedikált szerverekről sokat nem tudok, lagg nincs, mert kiválasztod a neked megfelelő pingű szervert. Fejlődni nem tudsz, de szerintem ahogyan készen leszek a prestigekkel rávetem magam a szerveres dolgokra, talán lehet találni egy jót.

    Egyértelmű volt, hogy teljes értékű játék nem lesz, ezen nem is kell csodálkozni, és addig amíg nem lesz új motor vagy inkább erősebb konzol, addig nem is kell semmi másra számítani. :N

    HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...

Új hozzászólás Aktív témák