Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Earl_Muttley #52954 üzenetére

    minek állsz szóba ilyen emberekkel? de komolyan. ezt a színvonalat el kell kerülni. akkor is ha haveri kör, akkor haveri kört kell váltani, akkor is ha osztálytársak, akármik. nálad okosabb emberekkel barátkozz, ne nálad butábbakkal.

    söpredék mindig volt és mindig lesz, egy jó vastag rétegnek eddig ér a szellemi szintje, hogy üt meg rombol mert a saját elb*szott életéért akar bosszút állni a nála gyengébb tárgyakon és embereken, ez így volt 1000 éve és így van most is.

    ne várj ezektől gondolkodást, egy sima "miért" kérdésre nem tudnának nem hogy szofisztikált módon, de sehogy sem válaszolni (már ilyeneken kívül, hogy "mer' hazaáruló" meg "mer' ezé' ultrák"). ezek nem értelmes emberi lények, ezek szerves táplálékot alakítanak newtonméterré, ami aztán a termelésben fizikai munkaként hasznosítható*.

    (*disclaimer: mit ekéztem?: a sötét bunkó alja zsigerembereket mit nem ekéztem?: a fizikai munkásokat, a tanulatlan társadalmi csoportokat, a futballszurkolókat, a vidékieket, a kismacskákat, a pécsi bölcsészeket, az empiriokriticistákat, a gombákat és a harasztokat. ok? zöld?)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák